Întrebări și răspunsuri pentru ghidurile ce s-au aflat în consultare publică

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Regional (PR) Sud-Muntenia 2021-2027, a publicat marți, 10 octombrie, întrebările și răspunsurile pentru ghidurile ce s-au aflat în consultare publică, în perioada 18 august – 11 septembrie 2023:

  • Prioritatea 6 - O regiune atractivă, Obiectivul Specific RSO 5.1 - Promovarea dezvoltării integrate și incluzive în domeniul social, economic și al mediului, precum și a culturii, a patrimoniului natural, a turismului sustenabil și a securității în zonele urbane, Operațiunea B - Promovarea dezvoltării integrate și incluzive în domeniul cultural și a patrimoniului natural în regiunea Sud-Muntenia, apel nr. PRSM/ID/5/6/5.1/B.

 

  • Prioritatea 6 - O regiune atractivă, Obiectivul specific RSO 5.2 - Promovarea dezvoltării locale integrate și incluzive în domeniul social, economic și al mediului, precum și a culturii, a patrimoniului natural, a turismului sustenabil, și a securității în alte zone decât cele urbane,  Operațiunea B - Promovarea dezvoltării integrate și incluzive în domeniul cultural și a patrimoniului natural în regiunea Sud-Muntenia, apel nr. PRSM/ID/5/6/5.2/B.

Vă mulțumim pentru observațiile, recomandările utile și întrebările clar fundamentate, pe care le-am luat în considerare și vă rugăm să rămâneți la fel de implicați și în următoarele etape ale implementării Programului, așa încât să creăm împreună cadrul propice pentru o absorbție cât mai bună la nivelul regiunii a celor 1,57 miliarde de euro.

https://2021-2027.adrmuntenia.ro/download_file/article/78/intrebari-si-raspunsuri-patrimoniu%20cultural-OS-5-1-OS-5-2.xlsx

https://2021-2027.adrmuntenia.ro/download_file/article/79/intrebari-si-raspunsuri-patrimoniu%20cultural-OS-5-1-OS-5-2_0.xlsx  

Distribuie aceasta pagină pe :