Oportunitățile de finanțare PR Sud-Muntenia 2021-2027, prezentate direcțiilor teritoriale de statistică

Miercuri, 17 mai 2023, Liviu-Gabriel Mușat, directorul general al Agenției pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia a organizat, la inițiativa Institutului Național de Statistică (INS) prin Direcția Regională de Statistică (DRS) Călărași, o ședință de lucru pentru prezentarea oportunităților de finanțare din Programul Regional (PR) Sud-Muntenia 2021-2027. Evenimentul s-a derulat, începând cu ora 10:30, la sediul central al ADR Sud-Muntenia, din municipiul Călărași.

La întâlnirea de lucru au luat parte președintele INS, Tudorel Andrei, secretarul general al INS, Romi Mihăescu, directorul executiv al DRS Călărași, Ionuț Cristian Dragu, alături de reprezentanții direcțiilor județene de statistică din regiunea Sud-Muntenia.

Pe ordinea de zi a ședinței s-au aflat subiecte de discuție, precum: digitalizarea instituțiilor publice, programul de eficiență energetică, prezentarea oportunităților financiare disponibile în actualul exercițiu financiar 2021-2027.

Prin aceste întâlniri de lucru, ADR Sud-Muntenia, în calitate de Autoritate de Management pentru PR Sud-Muntenia 2021-2027, și-a propus să vină în întâmpinarea instituțiilor, oferind informații despre posibilitățile de dezvoltare existente la nivel regional, tendințele și prioritățile Programului Regional Sud-Muntenia 2021-2027.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia este Autoritate de management pentru Programul Regional Sud-Muntenia 2021-2027 și va gestiona peste 1,57 miliarde de euro pentru cetățenii din județele componente ale regiunii - Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman.

Distribuie aceasta pagină pe :