Siglele Programului Regional Sud-Muntenia 2021-2027, înregistrate la OSIM

O marcă devenită cunoscută este o garanție a calității și a unicității. Valoarea unei mărci este recunoscută prin gradul de notorietate pe care aceasta o are. Pe lângă o serie de calități care au făcut ca Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia să devină cunoscută și preferată de beneficiarii și publicul din Regiunea Sud-Muntenia, brandul ADR a devenit puternic și a fost construit în timp, prin campanii susținute de comunicare, prezența impecabilă și valorile după care ne-am ghidat în cei aproape 25 de ani de activitate.

Având acest exemplu grăitor, ADR Sud-Muntenia a obținut, de la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM), certificatele de înregistrare a siglelor alb-negru și color pentru Programul Regional Sud-Muntenia 2021-2027.

Totodată, importanța mărcilor înregistrate este în continuă creștere și suntem martori ai societății care se află într-o continuă evoluție. Ne dorim ca munca noastră să fie, așa cum e firesc, protejată. O marcă înregistrată devine proprietatea privată a celui care a înregistrat-o și o folosește pe piață, iar titularul mărcii are pârghiile legislative necesare pentru a demara în justiție acțiuni penale sau civile.

ADR Sud-Muntenia este Autoritate de management pentru Programul Regional Sud-Muntenia 2021-2027 și va gestiona peste 1,57 miliarde de euro pentru cetățenii din județele componente ale regiunii - Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman.

Programul Regional Sud-Muntenia 2021-2027 este publicat pe site-ul Agenției, www.adrmuntenia.ro, în secțiunea Despre noi > Activitatea ADR Sud – Muntenia > Dezvoltare regională > 2021-2027 > PR Sud ‐ Muntenia 2021‐2027, link: https://www.adrmuntenia.ro/programul-regional-sudmuntenia-20212027/static/1295

 

Distribuie aceasta pagină pe :