ADR Sud-Muntenia, prezentă la „Evaluarea Anuală a Performanței Programelor Regionale”

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia, reprezentată de Gabriela Călin, director Direcția Autoritatea de Management PR Sud-Muntenia 2021-2027, împreună cu Andreea-Mirela Tache, director Cabinetul Directorului General, participă la evenimentul „Evaluarea Anuală a Performanței Programelor Regionale”.

Întâlnirea, organizată în perioada 27-28 septembrie a.c., de Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, la Timișoara, este destinată programelor regionale finanțate prin fonduri europene.

La reuniunea anuală sunt prezenți și reprezentanții Comisiei Europene (CE), cu participarea Sofiei Alves, director în cadrul DG Regio; dar și reprezentanții Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, ai Autorității de certificare și Plată, ai Autorității de Audit, precum și ai celor opt Agenții pentru Dezvoltare Regională din România.

În prima zi a întâlnirii au fost discutate aspecte generale legate de implementarea Programului Regional Sud-Muntenia 2021-2027, progresele înregistrate la nivel de obiectiv de politică în legătură cu cererile de propuneri lansate, precum și provocările de la nivel regional în ceea ce privește potențialul beneficiarilor de a genera cheltuielile și rezultatele preconizate. Cea de-a doua zi se va încheia cu prezentarea și dezbaterea Comisiei, recomandări pentru România și informații solicitate de CE Autorităților de management, ce urmează a fi discutate în comitetele de monitorizare.

Distribuie aceasta pagină pe :