Întrebări și răspunsuri pentru ghidurile de digitalizare ce s-au aflat în consultare publică

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Regional (PR) Sud-Muntenia 2021-2027, a publicat vineri, 22 septembrie, întrebările și răspunsurile pentru ghidurile ce s-au aflat în consultare publică, în perioada 31 iulie – 23 august 2023:

  • Prioritatea 1 - O regiune competitivă prin inovare, digitalizare și întreprinderi dinamice, Obiectivul Specific RSO 1.2 - Valorificarea avantajelor digitalizării, în beneficiul cetățenilor, al companiilor, al organizațiilor de cercetare și al autorităților publice, Operațiunea B - Valorificarea avantajelor digitalizării, în beneficiul cetățenilor, al organizațiilor de cercetare și al autorităților publice, prin investiții în dezvoltarea infrastructurii, serviciilor și echipamentelor IT relevante și necesare, apel nr. PRSM/ID/1/1/1.2/B.
  • Prioritatea P1 – O regiune competitivă prin inovare, digitalizare și întreprinderi dinamice, Obiectivul specific RSO 1.4 - Dezvoltarea competențelor pentru specializare inteligentă, tranziție industrială și antreprenoriat, apel nr. PRSM/ID/1/1/1.4.

Vă mulțumim pentru observațiile, recomandările utile și întrebările clar fundamentate, pe care le-am luat în considerare și vă rugăm să rămâneți la fel de implicați și în următoarele etape ale implementării Programului, așa încât să creăm împreună cadrul propice pentru o absorbție cât mai bună la nivelul regiunii a celor 1,57 miliarde de euro.

https://2021-2027.adrmuntenia.ro/prsmid1112b--valorificarea-avantajelor-digitalizarii-in-beneficiul-cetatenilor-a/apel/121

https://2021-2027.adrmuntenia.ro/prsmid1114--dezvoltarea-competentelor-pentru-specializare-inteligenta-tranzitie-/apel/124

Distribuie aceasta pagină pe :