Vizibilitate și transparență în utilizarea fondurilor europene: Harta proiectelor REGIO din Sud-Muntenia, actualizată în timp real

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Regional (PR) Sud-Muntenia 2021-2027, a publicat pe site-ul dedicat programului (https://2021-2027.adrmuntenia.ro/), o hartă online care prezintă informaţii privind situaţia proiectelor depuse în regiunea Sud-Muntenia. Harta este actualizată în timp real, asigurând vizibilitatea proiectelor depuse pe fiecare judeţ din regiunea noastră, numărul proiectelor contractate şi sumele aprobate. Demersurile au fost realizate pentru creşterea vizibilităţii şi pentru facilitarea accesului la informaţii referitoare la proiectele implementate în regiunea Sud-Muntenia. În momentul de faţă, în cadrul PR SM 2021-2027, sunt depuse 120 de proiecte în valoare totală de peste 2.2 miliarde de lei, dintre care trei cu o valoare totală de aproape 577 milioane de lei, au fost semnate.

Permanentizarea unei relaţii corecte cu beneficiarii sau potenţialii beneficiari, reprezintă un scop clar conturat pentru ADR Sud-Muntenia, prin asigurarea vizibilităţii şi garantarea transparentizării utilizării fondurilor europene. Continuăm dezvoltarea instituţională şi îndeplinirea misiunii Agenţiei în stimularea dezvoltării sociale si economice, echilibrate si durabile, prin elaborarea şi implementarea de strategii şi programe, atragerea de investiţii si promovarea Regiunii pe plan intern şi extern

Prin aceste iniţiative, ADR Sud-Muntenia își propune să vină în sprijinul potențialilor beneficiari şi a beneficiarilor din regiunea noastră, prin oferirea de informații privind investițiile ce vor fi realizate în cadrul PR SM 2021-2027.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia este Autoritate de management pentru Programul Regional Sud-Muntenia 2021-2027 și va gestiona peste 1,57 miliarde de euro pentru cetățenii din județele componente ale regiunii - Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman.

Programul Regional Sud-Muntenia 2021-2027 este publicat pe site-ul: https://2021-2027.adrmuntenia.ro/

Distribuie aceasta pagină pe :